Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

Zaterdag 27 januari – ’t Voorhuys in Emmeloord Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet
Presentatie is in handen van Arie Koomen

Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je NietAl meer dan 80 jaar beleven families veel plezier aan het klassieke en wereldberoemde bordspel Mens Erger Je Niet! Maar wist je dat je er ook Nederlands Kampioen in kunt worden? Dit jaar vindt voor maar liefst de 40e keer het Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet! plaats in Emmeloord. Op zaterdag 27 januari is jong en oud welkom om deze titel te veroveren.

Stand-upcomedian Arie Koomen (o.a. bekend van De Lama’s en Arie & Silvester) presenteert deze jubileum editie en speelt de eerste ronde mee. Neem jij het tegen Arie en de andere deelnemers op? En weet jij als eerste de vier pionnen ‘thuis’ te brengen en je niet te ergeren aan je tegenspelers?

Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! strijden ruim 250 deelnemers in vijf rondes om het kampioenschap.

De deelnemers aan dit bijzondere NK variëren van jong tot oud. Zo doen er beginnende spelers mee vanaf 6 jaar oud tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die alle 40 edities hebben deelgenomen, en spelen mensen met een lichamelijke beperking mee met een aangepast speelbord. Iedereen die graag Mens Erger Je Niet! speelt, is welkom. Dat iedereen kans maakt op de titel en een mooie geldprijs, bewijst de winnaar van vorig jaar. De 8-jarige Thomas Aarnink wist in 5 rondes Nederlands Kampioen te worden!

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de dag zelf in Emmeloord.

mailuwbericht.fw

weer