Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

DE BUURTCAMPING KOMT DEZE ZOMER NAAR ZAANSTAD!

De Buurtcamping komt deze zomer naar ZaanstadDeze zomer worden het Agathepark, Burgemeester In ‘t Veldpark en het veld naast de Kogerveldschool in Zaanstad misschien wel omgetoverd tot Buurtcamping. Hiervoor worden organisatietalenten uit Zaanstad gezocht! Één weekend in de zomervakantie worden de park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren.

Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.  

‘Het is ongelooflijk leuk en leerzaam om de camping te organiseren en om zo de organisaties en bewoners in de buurt beter te leren kennen.’
Roderik Schaepman, oprichter van De Buurtcamping

Organiseer jij een geweldig campingweekend voor én met jouw buurt?

Dit jaar wordt De Buurtcamping voor het eerst in Zaanstad georganiseerd. De Buurtcamping zoekt daarom enthousiastelingen die een bijdrage willen leveren aan de buurt, houden van organiseren en een netwerk hebben of willen opbouwen in en om het Agathepark, Burgemeester in ‘t Veldpark of Kogerveld. De beheerders ontvangen een vergoeding en worden in het hele traject ondersteund door Stichting De Buurtcamping.

Meer weten? Kom naar de informatieavond op 13 februari!

Voor meer informatie of om je aan te melden ga je naar www.debuurtcamping.nl/stad/zaanstad, www.facebook.com/DeBuurtcampingZaanstad of kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom naar de informatieavond die we op 13 februari om 19.30 uur organiseren in Buurthuis de Kolk aan de Klampersstraat 1 in Zaandam. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

mailuwbericht.fw

weer