Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

Regio Breda

Gemeentebestuur Oosterhout hoopt op grote deelname aan dodenherdenking

Het Oosterhoutse gemeentebestuur hoopt dat veel inwoners van de gemeente op vrijdag 4 mei a.s. zullen deelnemen aan de dodenherdenking in Oosterhout-stad en de kerkdorpen. Die herdenkingen hebben veelal het vertrouwde karakter, waarbij in de kerkdorpen op hetzelfde tijdstip de doden met twee minuten stilte worden herdacht. En wel om 18.58 uur. Het gemeentebestuur zal op alle herdenkingen worden vertegenwoordigd.

Lees meer: Centrale herdenking in stadspark in Oosterhout

ZOKA: een hele vakantieweek plezier! in Breda

Het is al weer langer licht en dan krijg je vanzelf weer zin in de zomervakantie. Bij veel ouders rijst dan de vraag op: wat is een leuke vakantie voor onze kinderen? De oplossing is simpel: een weekje ZOKA biedt een heerlijke kampweek, een volwaardige vakantie voor de kinderen (en soms ook voor de ouders). Zij kunnen hun kinderen immers toevertrouwen aan de Stichting.

Lees meer: e Stichting Zomerkampen Breda organiseert al 48...

 Met de nieuwe 12m2 borden zijn lokale ondernemers beter in staat om hun boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen. De hoge kwaliteit LED billboards zijn geschikt voor afbeeldingen, animaties en video.BEREIK zorgt ervoor dat klanten actueel en effectief kunnen adverteren. Geen drukwerk, geen afval en geen arbeidsintensief plaatsen. Binnen vijf minuten staat een advertentie live in heel Breda.

Lees meer: Breda krijgt twaalf nieuwe digitale billboards...

Bijna 300.000 kinderen in armoede in Nederland gaan nooit op vakantie

  Vandaag deelde Nationaal Fonds Kinderhulp haar ‘Zomerpretpakketten’ uit tijdens een gezellige middag bij Sportpark De Lage Kant Noord in Breda.

De pakketten zijn bedoeld voor kinderen die in armoede leven en niet uitkijken naar de zomervakantie. 1 op de 8 kinderen in Nederland heeft namelijk helemaal geen leuke vakantieperiode; ze gaan nergens heen, beleven weinig andere leuke dingen en hebben in september op school weinig te vertellen.

Lees meer: Kinderen in Breda ontvangen Zomerpretpakketten...

<