Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

Regio Tilburg

première (UN)BOUND 22 februari 20:30 Theater NWE Vorst, Tilburg

Over (UN)BOUND
Met een onmiskenbare fascinatie voor dualiteiten en vanuit het perspectief van verschillende generaties, portretteert choreografe Jelena Kostic in haar nieuwe productie (UN)BOUND het leven als een onophoudelijke marathon waarin iedereen onderling (liefdes)relaties aangaat en daarbinnen zichzelf strategieën aanwendt om op de been te blijven.

Lees meer: NIEUWE DANSVOORSTELLING JELENA KOSTIC (UN)BOUND

 Een mijlpaal voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie.

Op 23 januari ’18 sluiten De Rabobanken Midden Brabant (Hart van Brabant, Tilburg e.o. en De Langstraat) en HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. zich aan als strategisch partner van Station88. Als partner leveren Rabobank en HLB Van Daal gezamenlijk een fundamentele bijdrage aan de versterking van het ondernemersklimaat in regio Midden Brabant.

Lees meer: Station88 verbindt Rabobank en HLB Van Daal als...

Evi de Werd mag zich een jaar lang de eerste stadsfotograaf van Tilburg noemen.

Op vrijdag 19 september wordt ze officieel geïnstalleerd tijdens de opening van de expositie met de 13 beste foto's van de verkiezing. De plechtigheid vindt plaats in Falcon en is openbaar en gratis te bezoeken.
Via Instagram opende Citymarketing Tilburg deze winter de jacht op de eerste stadsfotograaf van de stad. Verschillende professionele- en hobbyfotografen gingen aan de slag en plaatsten pakkende foto's op Instagram.

Lees meer: Eerste Stadsfotograaf Tilburg wordt vrijdag...

De Tilburgse Sportraad heeft een Sportmanifest 2018-2022 uitgebracht, met aanbevelingen vanuit de Tilburgse sportwereld aan politiek Tilburg om sport en sportbeleving in de komende vier jaar nóg beter en succesvoller te maken.

Het eerste exemplaar van het Sportmanifest 2018-2022 wordt op zondag 3 september tijdens de Tilburg Ten Miles aangeboden aan sportwethouder Hans Kokke.

De Tilburgse Sportraad (TSR) heeft een andere organisatievorm gekregen: Van een "Vereniging van sportverenigingen" die al meer dan een halve eeuw de belangen behartigt van de verenigingssport in Tilburg, naar een stichting met een bredere doelstelling.

Lees meer: De Tilburgse Sportraad heeft een Sportmanifest...

 Na een korte zomerstop opent de Klusklas in Tilburg op 7 september weer haar deuren.

Klusklas TilburgDat betekent dat iedereen ook dit seizoen in Tilburg terecht kan voor het bekende aanbod van klusworkshops, én voor de nieuwe workshop ‘Leer behangen als een professional’.
Tijdens de nieuwe workshop leren deelnemers in één avond de fijne kneepjes van het behangen. De focus ligt daarbij niet alleen op de techniek zelf, maar ook op de verschillende typen behang en de materiaalkeuze.

Lees meer: Nieuw in Tilburg: ‘Leer behangen als een...

Vanaf 19 juni kun je een High Wine nuttigen van Grand Café Puur op het dakterras van Mercure in Tilburg.

 Dit is jouw unieke kans om op dertien meter hoogte te genieten van een lekker drankje, hapje en uitzicht op het Heuvelplein. De Heuvel is het centrale plein van de stad en oogt modern, door o.a. de verhoogde fontein en verschillende horecagelegenheden. Geniet op hoog niveau van dit Sky High arrangement!

Lees meer: Geniet op 13 meter hoog van je High Wine in...

Ben jij op zoek naar een gaaf Vaderdagcadeau? Zoek niet verder; geef je vader en jezelf een bezoekje aan KraftBier cadeau!

Sinds 2016 heeft KraftBier zijn eigen brouwerij gevestigd in hartje Tilburg. KraftBier geeft rondleidingen met proeverijen op aanvraag en neemt jou mee in het verhaal over hoe KraftBier zijn bier brouwt. Tijdens de rondleiding kan je ook verschillende biertjes proeven.

KraftBier
KraftBier vertegenwoordigt het oude brouwersambacht. Met de geschiedenis onder de arm wordt Tilburg veroverd met oude en nieuwe recepten. Vergeten bieren worden in een modern jasje gestoken.

Lees meer: Vaderdag arrangement in Tilburg