Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

Noord Holland

 Op donderdag 8 februari 2018 om 16.30 uur wordt in de raadzaal van het gemeentehuis de zogenaamde bewonersagenda officieel aangeboden aan alle fractievoorzitters van de lokale politieke partijen in Heerhugowaard. De bewonersagenda is een document waarin alle concrete ideeën van inwoners naar thema zijn verzameld om zo de toekomstige plannen voor de stad zo zorgvuldig mogelijk af te stemmen op de wensen van haar inwoners.

Lees meer: Ideeën inwoners Heerhugowaard maken verschil in...

Het Leger des Heils opent volgende week dinsdag 20 juni, de deuren van een eigentijdse tweedehands kledingwinkel in Alkmaar.

Leger des Heils start hippe RESHARE STOREHet is een frisse winkel met sociale prijzen. De winkel, de RESHARE STORE, staat midden in het centrum (Achterstraat 36) en verkoopt kwalitatief goede tweedehands kleding voor een kleine prijs. Simon Smedinga, directeur Leger des Heils ReShare: “Ik ben er trots op dat we op deze locatie een mooie, frisse winkel kunnen realiseren met kleding die betaalbaar is voor iedereen. De winkel mag niet te duur zijn, maar we willen ook niet dat mensen zich schamen als ze er binnenstappen.

Lees meer: Leger des Heils start hippe RESHARE STORE in...

Subcategorieën