Info-Nederland.nl

Het laatste nieuws uit jouw regio

Regio Rotterdam

In 2018 komt het Humanistisch Verbond terug met Stil de Tijd-bijeenkomsten in Villa Augustus in Dordrecht. Een moment van bezinning. Ontspan aan de drukte van alle dag. Zet de tijd even stil en denk na over je dromen en idealen.

Thema INSPIRATIE

Met inspiratie kom je op een goed idee of tot creativiteit, maar men spreekt ook wel over bevlogenheid, passie en bezieling. Wat is inspiratie precies? Waar haal je inspiratie vandaan? Waar haalt een mens zijn ideeën en creativiteit vandaan? Wat is een ‘inspiratiebron’ en kunnen we daar uit putten bij belangrijke levensvragen?

Lees meer: Humanistisch Verbond Drechtsteden presenteert:...

Radenko Milak - Dark Matter Art Rotterdam - 7 - 11 februari / 2018 Main section - BOOTH M46

Met trots kondigen wij onze deelname aan Art Rotterdam aan, waar wij de serie Dark Matter zullen tonen van Radenko Milak. Milak was vertegenwoordigd in Het Nationale Paviljoen van Bosnië en Herzegovina tijdens de afgelopen editie van de Biënnale van Venetië. Art Rotterdam is van donderdag 8 februari tot en met zondag 11 februari in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. De opening is op 7 februari. Het monumentale, monochromatische werk dat we op Art Rotterdam tonen is een nieuwe richting voor Milak die dergelijk werk voor het eerst exposeerde op de afgelopen Biënnale in Venetië.

Lees meer: Radenko Milak - Dark Matter

Presentatie  ijssporten in Dordrecht tijdens open dag op zaterdag 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober organiseert IJssportinDordt in samenwerking met Optisport en het gemeentelijke Sportbedrijf DordtSport een open dag op de Dordtse Sportboulevard.IJssportinDordt is een initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht, die je deze dag graag kennis laten maken met de fantastische sporten in de ijshal binnen de Sportboulevard.

Lees meer: Open dag op de Dordtse Sportboulevard

 Ontsnap even aan de drukte van afgelopen week. Zet de tijd stil en denk na over je  dromen en idealen.

Op zondagochtend 17 september organiseert het Humanistisch Verbond Drechtsteden een Stil de Tijd, Zin op Zondag bijeenkomst bij Villa Augustus te Dordrecht.

In een sfeervolle bijeenkomst bespreekt, onderzoekt en overweegt Bas van der Sijde, het thema NOSTALGIE.

- Voor een moment van bezinning met een vleugje diepgang -

Lees meer: Stil de Tijd, Zin op Zondag